نشست اعضای هیات علمی دانشکده با هیات رئیسه دانشگاه

نشست اعضای هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با هیات رئیسه دانشگاه با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دکتر رضازاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست و معاونین دانشگاه و دکتر اکبر نژاد رئیس و اعضای هیات دانشکده صبح روز شنبه 11/10/95 در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید. در ابتدای این نشست  دکتر اکبر نژاد رئیس دانشکده، گزارش مختصری از روند کار آموزشی، پزوهشی و اجرایی دانشکده ارائه کردند و سپس اعضای هیات علمی دانشکده به بیان مسائل و مشکلات دانشکده پرداختند که اهم مسائل حول محور: فضای کلاسها، گرنت پژوهشی اعضای هیات علمی، مجلات، مشکلات گروهها و جذب هیات علمی مطرح گردید. در ادامه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بر حل مشکلات دانشکده الهیات و معارف اسلامی تاکید کردند.