السَّلامُ عَلَیْکَ یابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ

زادروز پربرکت سرور و سالار شهیدان، امام حسین علیه‌السلام، برادر بزرگوارشان حضرت ابوالفضل العباس(ع) و امام سجاد علیه‌السلام بر عموم شیعیان جهان تبریک و تهنیت باد!

حضور رئیس دانشگاه ایلام به همراه رئیس دانشکده الهیات در هشتمین اجلاسیه نماز استانی

هشتمين اجلاسيه استاني نماز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر کريمي تبار نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام و دکتر بهرام نيا استاندار ايلام صبح روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1402 در مسجد الغدير دانشگاه ايلام برگزار شد.

آذیین بندی دانشکده الهیات در نخستین روز از دهه مبارک فجر

آذیین بندی دانشکده الهیات و‌معارف اسلامی دانشگاه ایلام با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر و عید انقلاب اسلامی

نونهالی که کمک به نصب پرچم نمود «سورنا علی نژاد»

بر اساس فراخوان بهمن ماه 1402؛ دانشگاه ایلام عضو هیأت علمی جدید جذب می‌کند

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و دبير هيأت جذب دانشگاه، گفت: دانشگاه ايلام به منظور تکميل هرم هيأت علمي خود و متناسب با اعلام نياز گروه‌هاي آموزشي و برنامه استراتژيک دانشگاه در سطح دکتري تخصصي، بر اساس فراخوان بهمن 1402 هيأت علمي پيماني جذب مي‌کند.

یک روز زیبای برفی دانشگاه ایلام-دانشکده الهیات و معارف اسلامی

عکس از :عباس خانمحمدی

1402/11/08

مراسم جشن فارغ‌التحصيلي 44 دانشجوي دانشکده الهيات و معارف اسلامي عصر روز سه شنبه 3 بهمن 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم حجت‌السلام و المسلمين دکتر «شمس الله سراج» رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي با عرض تبريک خدمت دانشجويان حاضر در مراسم و آرزوي موفقيت براي آنان، يادآور شد: فارغ‌التحصيلي به معناي اتمام تحصيل نيست، بلکه شروع يک مرحله جديد از زندگي، براي آغاز سطوح بالاتر علمي است.

جلسه دفاع از پایان نامه دو‌ دانشجو رشته علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات برگزار شد دانشجویان «نادیا حمید» و «زینب فیض اللهی» دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی از پایان نامه خود دفاع نمودند.

موضوع پایان نامه دانشجو «نادیا حمید »تحلیل و بررسی نقش بخشش بر آرامش روان از منظر قرآن و حدیث موضوع پایان نامه دانشجو« زینب فیض اللهی» تحلیل و بررسی چگونگی حضور زنان در قرآن کریم

گزارش تصویری از برگزاری امتحانات ترم 4021

امروز شنبه 1402/10/23 حجت الاسلام و المسلمین دکتر سراج رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی،دکتر حسینی مدیر امور آموزشی دانشگاه ایلام و دکتر سبحانی معاون آموزشی دانشکده از روند برگزاری امتحانات در این دانشکده بازدید بعمل آوردند و با ابراز خرسندی از برگزاری منظم امتحانات با دانشجویان نیز گفتگو نمودند.

درخشش استاد دانشکده الهیات و معارف اسلامی در مسابقات اجلاس سراسری نماز در کشور

دکتر «مجتبی محمدی» عضو هیات علمی گروه آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی رتبه اول کشوری بخش مقاله سی امین اجلاس سراسری نماز را کسب کرد

کتاب بررسی تطبیقی مهدویت از نگاه شیعه و اهل سنت به زبان آذری ترجمه شد

به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کتاب «بررسی تطبیقی مهدویت از نگاه شیعه و اهل سنت» اثر دکتر مهدی اکبرنژاد استاد دانشگاه ایلام به زبان آذری ترجمه و منتشر گردید. کتاب «بررسی تطبیقی مهدویت از نگاه شیعه و اهل سنت» از سوی «معصوم علی‌زاده (سلیمان اف)» به زبان آذری ترجمه و در ٢٦٤ صفحه و به قطع وزیری منتشر شده است.

صفحه‌ها