اخبار

تمدید حکم انتصاب حجت‌الاسلام و المسلمین نبی سبحانی در سمت معاون آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی خانه خبرها

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، حکم مديريت حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «نبي سبحاني» عضو هيأت علمي گروه آموزشي معارف اسلامي  در سمت معاون آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي از تاريخ 1 آذر ماه 1402 به مدت دو سال تمديد شد.

براي دکتر سبحاني در انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.

بازدید رئیس دانشکده از روند برگزاری امتحانات نیمسال دوم 1403-1402

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سراج رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سبحانی معاون آموزشی دانشکده از روند برگزاری امتحانات بازدید نمودند.

در این بازدید بر برگزاری هرچه مطلوب تر امتحانات و اجرای دستورالعمل های آموزشی تاکید شد .

1403/03/21

مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خميني (ره) و قيام خونين 15 خرداد در دانشگاه ایلام

مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خميني (ره) و قيام خونين 15 خرداد با سخنراني حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر «شمس الله سراج» رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي بعدظهر روز يک‌شنبه 13 خرداد ماه 1403 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر سراج رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي با بيان اينکه امام خميني (ره) حقيقتي است ماندگار، که علاوه بر اينکه دنياي معاصر مي‌درخشد، مظهر انساني كامل است كه در اسلام پرورش يافته است، گفت: امام راحل از معدود كساني بودند، كه با پيمودن راه كمال توانستند، در رديف اولياي الهي قرارگيرد.

بخشی از برنامه های کانون مهدویت دانشگاه ایلام

مسئول واحد خواهران کانون مهدویت دانشگاه ایلام گفت:

دانشجویان بعنوان اعضای فعال در جامعه باید آموزه های مهدوی را برای مسیر رشد علمی سر لوحه کار خود قرار دهند که نقش کلیدی آن در تغییر زندگی فردی ملموس خواهد بود.

اختصاصی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام

مدیر گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث منصوب شد

انتصاب دکتر مجتبی محمدی انویق به سمت مدیر گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر «مجتبي محمدي‌انويق» به سمت مدير گروه آموزشي علوم قرآن و حديث منصوب شد.

برای دکتر محمدي انويق در انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.

پیام تسلیت رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی در پی شهادت رئیس جمهور

بسمه تعالی

▪️پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین دکتر سراج رئیس دانشکده الهیات و‌معارف اسلامی دانشگاه ایلام در پی شهادت آیت الله رئیسی و هیات همراه▪️▪️▪️▪️

انا لله و انا الیه الراجعون

نشست صمیمی هیات بلند پایه دانشگاه واسط عراق با رییس دانشکده الهیات

به مناسبت روز معلم و استاد صورت گرفت

به مناسبت روز معلم و استاد صورت گرفت ؛

امروز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ دیدار صمیمی کارکنان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام بمناسبت روز معلم و استاد با رئیس دانشکده و معاون آموزشی و تعدادی از اساتید صورت گرفت.

روز معلم و استاد را خدمت تمامی اساتید محترم دانشگاه ایلام تبریک عرض می نماییم.

با معلم خود چگونه برخورد کنیم؟

امام صادق عليه‏‌السلام: تَواضَعُوا لِمَن طَلَبتُم مِنهُ العِلمَ

در پيشگاه كسى كه از او دانش می‌آموزيد، فروتن باشيد.

كافى: ج ۱، ص ۳۶ ‌

روز معلم و استاد را خدمت تمامی اساتید محترم دانشگاه ایلام تبریک عرض می نماییم.

السَّلامُ عَلَیْکَ یابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ

‍ این خاطره کاملا واقعی و به پیوست تصاویر می باشد...

«عباس خان محمدی »کارمند دانشکده الهیات و معارف اسلامی

السلام علیک یا اخا رسول الله