ایران اسلامی مانند یک رودخانه ای خروشان در حال پیشرفت و ترقی است

در مراسم راهپیمایی 22بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و باحضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سراج رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام بیان گردید

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر سراج رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام با ابراز خرسندی از حضور همیشه در صحنه مردم ایران اسلامی در تمامی عرصه های انقلاب ،حضور کم نظیر مردم انقلابی و ولایت مدار شهرستان چوار در مراسم ۲۲بهمن را نشانه ای از همبستگی و اقتدار مردم بیان نمود.

دانشیار دانشگاه ایلام با اشاره به اقدامات انجام گرفته در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: خوشبختانه ایران اسلامی مانند رودخانه ای خروشان در حال حرکت می باشد و عاقبت و مقصد آن وصل به ملت های جهان است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر سراج گفت:این انقلاب و این نظام روزی از حرکت باز خواهد ایستاد که «کلمة الله»بر تمام عالم هستی به اهتزاز در آمده باشد.

وی همچنین با اشاره به آیات قرآن کریم و سوره مبارکه ابراهیم که در آن نکات مهمی وجود دارد اضافه کرد:حرکت و تلاش برای رسیدن به اوج قله،قطعا با مشکلات و سختی های بسیاری همراه است و با تحریم می خواهنداز پیشرفت ،عزت و اقتدار ایران اسلامی جلوگیری نمایند.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام با بیان اینکه تحریم ها نتوانسته است خللی در راه پیشرفت و توسعه کشور ایجاد نماید اشاره ای به صحبت های پوتین رئیس جمهور روسیه داشت که در خصوص این تحریم ها گفته بود که اگر این تحریم ها علیه هر کشوری اعمال می شد الان آنها را به زانو درآورده بود و سبب شکست آنها می شد در حالی که ایران همچنان خواری بر چشم دشمنان است.

دکتر سراج افزود: مشکلات وجود دارد اما ما باید با اتحاد و در کنار هم بودن بر این مشکلات فائق آییم و امروزه مشاهده می کنیم که کشور ما با رهبری های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حال پیشرفت های شگرفی است به طوری که در دنیا و خاورمیانه در حوزه های مختلف و حتی در عرصه های سیاسی هیچ معادله ای نیست که بدون نظر رهبر معظم انقلاب صورت بگیرد.

وی خاطر نشان ساخت دشمنان از راههای مختلف بفکر ضربه زدن و انشقاق در بین مردم و از کار انداختن تفکر انقلابی و قدرت جوانان ما هستند ولی باید گفت که کور خوانده اند و به حول قوه الهی شاهد ایرانی مقتدر و با صلابت هستیم.

در پایان این مراسم قطعنامه راهپیمایی ۱۴۰۱ قرائت گردید و پرچم رژیم منحوس اسرائیل و آمریکا به آتش کشیده شد.