شعار استقرار دموکراسی بهانه حمله استکبار جهانی به کشورهای جهان است

حجت الاسلام والمسلمین دکتر سراج خطیب موقت نماز جمعه ایلام و رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام:

جبهه استکبار با شعار فریبنده استقرار دموکراسی بر کشورهایی چون عراق، لیبی و افغانستان یورش برد و این کشورها را به تسلط خود درآورد و برای مقابله با فتنه های فریبنده جهان استکبار باید تاریخچه جنایات آنها در سطح دنیا مخابره و بیان شود.

یکی از جنایات بزرگ بشری جبهه استکبار حمله خونین و ناجوانمردانه هواپیماهای عراقی با پشتیبانی هوایی فرانسه در ایلام بود که در تاریخ ۱۹ اسفند سال ۶۳ مردم آواره روستای ماربره را به خاک و خون کشیدند.

در این حمله هوایی تعداد زیادی از افراد بیگناه و بی پناه از جمله زنان و کودکان شهید شدند که باید مسئولان جمهوری اسلامی ایران به خونخواهی و مطالبه گری این کشته شدگان از سازمان ملل و سفارت های دخیل چون فرانسه فرجام خواهی و طلب خسارت کند.

بیمارستان تازه تاسیس رازی ایلام از نظر تجهیزات، امکانات و راه دسترسی مشکل اساسی دارد که باید مشکلات عدیده این مرکز درمانی مهم رسیدگی و مرتفع شود.