انجمن علمی فلسفه و کلام اسلامی

استاد مشاور انجمن علمي فلسفه و کلام اسلامي: خانم دکتر سميه منفرد

شوراي مديريت انجمن علمي فلسفه و کلام اسلامي:

لاله کي شمس (دبير)
مسلم آلبوغبيش
پروين ضياء
مريم حيدري
محمود ارنا
زهرا همتي زاده

برخي از فعاليت هاي اين انجمن در نيمسال دوم سال تحصيلي 1397-1398:
  1. برگزاري حلقه­ هاي فکري با موضوعات متنوع کلامي؛ از جمله: بررسي شبهات مطرح شده پيرامون مباحث توحيد و معاد؛ به منظور شناخت آراء مخالف و تقويت قدرت بيان و تمرين مباحثه.
  2. برگزاري جلساتي پيرامون موضوع «آموزش ديالوگ و پيامدهاي تعامل مبتني بر ديالوگ» با حضور خانم دکتر منفرد.
  3. همکاري با بنياد شهيد مطهري در برگزاري نشست علمي «مطهري و فلسفه زندگي» در دانشگاه ايلام.ارديبهشت ماه 98
  4. اجراي طرح خريد و فروش کتاب هاي درسي دست دوم، به منظور ترغيب و تشويق دانشجويان به خريد کتاب هاي درسي با بوجود آوردن امکان فروش آن ها و خريد کتاب هاي مورد نياز (دست دوم) با قيمت مناسب. لازم به ذکر است که اين طرح از جمله طرح هاي خلاقانه محسوب مي شود که به کارآفريني در اين حوزه مي انجامد.
  5. اقدام به راه اندازي باشگاه پرسشگران جوان در سطح دانشکده به منظور تقويت روحيه پرسشگري در دانشجويان.

اولين گفتگوي هفتگي انجمن درسال تحصيلي جديد برگزار شد.

د.وشنبه 98/07/08 - ساعت 11/30 - کلاس 303

موضوع گفتگو: معناي خوف از خداوند چيست؟ متعلَّق ترس، ضرورت و پيامدهاي آن چيست؟

**عکس هاي مربوط به جلسه ضميمه شده است.

نکته: براي عزيزاني که در جلسه حضور نداشته و علاقمند به مطالعه در مورد موضوع هستند، فايل هاي ذيل ضميمه شده است:

برنامه اکران و تحليل فيلم

در تاريخ 1398/07/29 ساعت 10صبح، فيلم «پري» ساخته داريوش مهرجويي، با هماهنگي و برنامه ريزي انجمن علمي گروه فلسفه در سالن آمفي تئاتر دانشکده الهيات اکران شد. قبل از اکران فيلم آقاي دکتر مجيد ضيائي قسمت هايي از فيلم را تحليل و رمز گشايي کردند.