اخبار

با تلاش انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق؛ کارگاره یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد

با همت انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه ایلام کارگاره یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

در این کارگاه  که با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد "پروین پیکانی" مدرس این دوره موارد مهم و مورد نیاز دانشجویان تحصیلات تکمیلی مخصوصا در پایان‌نامه‌نویسی را تشریح کرد.

پایان‌نامه‌ی «سبّ موجودات و بررسی علل نهی از آن در قرآن و حدیث» کتاب شد

کتاب «سبّ موجودات و بررسی علل نهی از آن در قرآن و حدیث» توسط دکتر «محمدرضا حسینی‌نیا» و دکتر «مهدی اکبرنژاد» از اعضای هیئت علمی دانشگاه ایلام و «زهرا محمودی‌خو» دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی این دانشگاه به چاپ رسید.

این کتاب در 5 فصل شامل کلیات، مبانی و مصادیق سب، سب شدگان، علل نهی از سب موجودات و آثار پیامدهای سب نگاشته شده است.

انتشارات یاور دانش این کتاب را در 190 صفحه به چاپ رسانده است.

نشست علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی

گروه فلسفه و کلام اسلامی برگزار می کند

نشست علمی

با موضوع: از اسفار اربعه عرفا تا اسفار اربعه ملاصدرا، ادعای تطابق یا تطابق ادعا

زمان: دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۷ ساعت ۱۰ صبح

مکان: آمفی تئاتر دانشکده الهیات (کشاورزی سابق)

دکتر رضا رضازاده و دکتر مجید ضیائی

انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی اعلام کرد:برگزاری کارگاه یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی/ 23 اردیبهشت؛ 14ساعت تا 18

انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه ایلام کارگاره یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می‌کند.

مدرس این دوره که روز یک‌شنبه 23 اردیبهشت از ساعت 14 تا 18 در سالن فرزانگان برگزار می‌شود، سرکار خانم پیکانی است.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این دوره به انجمن علمی فقه و حقوق مراجعه و یا با شماره 09130328352تماس بگیرند.

تأکید مدیر گروه علوم قرآن و حدیث بر پرهیز از جزوه‌محوری

نشست مدیرگروه علوم قرآن و حدیث با اعضای هیئت‌علمی برگزار شد.

در این نشست که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم برگزار شد، دکتر «محمدرضا حسینی‌‌نیا» مدیر این گروه آموزشی بر ضرورت و اهمیت رسالت این گروه تأکید و اظهار کرد: لازم است اعضای هیئت‌علمی این گروه جهت انگیزه‌بخشی بیش‌ازپیش به دانشجویان تمهیدات لازم را بیندیشند.

وی بر رعایت نظم و قوانین آموزشی و رعایت سرفصل‌ها تأکید کرد و گفت: جزوه‌محور شدن به یکی از مشکلات دانشگاه‌ها تبدیل شده است که لازم است اساتید در جهت کتاب‌‍محور شدن کلاس‌های دانشگاه تمام سعی خود را به کار گیرند.

نشست صمیمی رئیس دانشکده با دانشجویان علوم قرآن و حدیث

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام در نشستی صمیمانه پای دغدغه‌های دانشجویان رشته علوم قرآن و حدیث نشست.

در این نشست دانشجویان انتقادات ، پیشنهادت و نظرات خود را جهت ارتقای علمی و فرهنگی دانشکده بیان کردند.

دکتر «مهدی اکبرنژاد» رئیس دانشکده‌ی الهیات و معرف اسلامی در این نشست با بر شمردن اهمیت رشته علوم قرآن و حدیث بر مطالعه دقیق تفاسیر توسط  دانشجویان این رشته  تاکید کرد.

دکتر «محمدرضا حسینی‌نیا» پرداختن به ظرافت‌های آموزشی و پژوهشی در این رشته را مهم دانست و گفت: دانشجویان و اساتید باید نسبت به حقوق و وظایف متقابل توجه وِیژه‌ای داشته باشند.

ابتکاری جدید در دانشکده الهیات و معارف اسلامی

مسئولان دانشکده الهیات و معارف اسلامی در ابتکاری جالب کلاس‌های این دانشکده را به نام بزرگان این عرصه نامگذاری کردند.

در سر در این کلاس‌ها نام ابن سینا، علامه طباطبایی، شهید اول، آیت‌الله معرفت، امام خمینی(ره) و  میرداماد به چشم می‌خورد.

همچنین در این دانشکده قفسه مطالعه‌ی آزاد که در آن جدیدترین شماره‌های مجلات تخصصی رشته‌های الهیات و معارف اسلامی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، راه‌اندازی شده است.

برگزاری نشست‌های علمی و نشست‌های گروه‌های آموزشی با دانشجویان از دیگر ابتکارات دانشکده جهت نشاط‌آفرینی هر چه بیشتر علمی و پویایی دانشجویان است.

تقدیر رئیس دانشگاه ایلام از حضورفعال انجمن فقه و مبانی حقوق در جشنواره حرکت

رئیس دانشگاه ایلام ازحضور انجمن علمی فقه و مبانی حقوق اسلامی در جشنواره حرکت قدردانی کرد.

دکترمحمد علی اکبری در آیین اختتامیه ی هشتمین جشنواره ی درون دانشگاهی حرکت از حضورموثر انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های علوم انسانی از جمله گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی در این رویداد علمی، قدر دانی کرد وگفت: پیام این فعالیت این است که همه‌ی رشته‌ها کاربرد دارند و می‌توانند در اعتلای جامعه نقش داشته باشند.

تجلیل از 4 عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان مدرس برگزیده

در مراسم تقدیر از مدرسان برگزیده دانشگاه ایلام، از 4 عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی تجلیل شد.

در در این مراسم که به مناسبت «دهه سرآمدی آموزش» و سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم با حضور رئیس و معاونان دانشگاه در سالن فرزانگان برگزار شد،  دکتر «شمس‌الله سراج» از گروه فلسفه و کلام اسلامی، دکتر «محمدرضا حسینی» از گروه علوم قرآن و حدیث ، دکتر «کریم کوخایی‌زاده» از گروه فقه و مبانی حقوق و دکتر «علی‌اصغر شریفی‌راد» از گروه معارف اسلامی مورد تجلیل قرار گرفتند.

تجلیل از 5 نفر از دانشجویان برتر تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات در دهه‌ی سرآمدی آموزش

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه ایلام با دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تقدیر از دانشجویان برتر در دهه‌ی  سرآمدی آموزش از 5 نفر از دانشجویان برتر دانشکده الهیات و معارف اسلامی نیز تجلیل  شد.

در این مراسم که با حضور دکتر «محمدعلی‌اکبری» رئیس دانشگاه، دکتر «مصطفی نعمتی» معاون آموزشی دانشگاه و دکتر «جواد میرزایی» مدیر دفتر استعدادهای درخشان، دکتر «توکلی» مدیرکل امور آموزشی، خانم دکتر «پیرزادنیا» مدیر تحصیلات تکمیلی و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد از 5 نفر از دانشجویان برتر دانشکده الهیات و معارف اسلامی به شرح زیر تجلیل شد:

صفحه‌ها