اطلاعیه‌ی دانشکده الهیات درباره‌ی آزمون جامع دکتری

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان دکتری رشته های فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی می رساند که آزمون جامع دکتری در آبان ماه 1397 در روزهای زیر برگزار خواهد شد:

رشته فلسفه و کلام اسلامی:  دوشنبه 21 آبان ساعت 8 صبح آزمون کتبی و روز دوشنبه 28 آبان ساعت 8 صبح آزمون شفاهی

رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی و علوم قرآن و حدیث : دوشنبه 28 آبان ساعت 8 صبح آزمون کتبی و روز چهارشنبه 30 آبان آزمون شفاهی

اطلاعیه‌ی دفاع از پایان‌نامه‌ی دکتری در رشته‌ی علوم قرآن و حدیث

روز شنبه 31 شهریور از پایان‌نامه‌ی دکتری در رشته‌ی علوم قرآن و حدیث دفاع می‌شود.

عنوان پایان‌نامه‌ی «فرحناز پرویزی» برای اخذ درجه‌ی علمی دکتری «غلو، غالیان و متهمین به غلو در تفاسیر روایی عیاشی و قمی است.

استاد راهنمای این پایان‌نامه دکتر «مهدی اکبرنژاد» است.

دفاع از این پایان‌نامه  ساعت 10 صبح در سالن آمفی تئاتر برگزار خواهد شد.

سرپرست جدید دانشکده الهیات معارفه شد

در مراسمی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر «شمس‌الله سراج» به عنوان سرپرست جدید دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام معارفه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در این مراسم دکتر «محمد علی‌اکبری»، رئیس دانشگاه ایلام، در این مراسم اظهار کرد: برای اینکه دانشگاه توسعه یابد، همه ما باید با همراهی و همدلی کار کنیم و تشریک مساعی داشته باشیم تا دانشگاه ایلام به جایگاه اصلی خود ارتقاء یابد.

قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکتری رشته فلسفه و کلام اسلامی

داوطلبان دکتری رشته فلسفه و کلام اسلامی که در روز 27 خرداد موفق به شرکت در مصاحبه دکتری نشدند، می‌توانند روز یکشنبه 10 تیر برای مصاحبه به دانشکده الهیات مراجعه نمایند.

منابع مصاحبه دکتری علوم قرآن و حدیث

به اطلاع داوطلبان عزیز مصاحبه دکتری رشته علوم قران و حدیث می‌رساند منابع مصاحبه به شرح زیر است:

«تلخیص التمهید» حضرت آیه الله معرفت

«درایه الحدیث» -  شانچه‌چی

« تفسیر مجمع البیان» متن خوانی

تفسیر «المیزان»  - جزء۲۹ و ۳۰.

منابع مصاحبه دکتری خرداد 1397 رشته فلسفه و کلام اسلامی

به استحضار داوطلبان عزیز می‌رساند منابع مصاحبه دکتری خرداد 1397 رشته فلسفه و کلام اسلامی به شرح ذیل است:

الهیات شفا

با تلاش انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق؛ کارگاره یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد

با همت انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه ایلام کارگاره یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

در این کارگاه  که با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد "پروین پیکانی" مدرس این دوره موارد مهم و مورد نیاز دانشجویان تحصیلات تکمیلی مخصوصا در پایان‌نامه‌نویسی را تشریح کرد.

پایان‌نامه‌ی «سبّ موجودات و بررسی علل نهی از آن در قرآن و حدیث» کتاب شد

کتاب «سبّ موجودات و بررسی علل نهی از آن در قرآن و حدیث» توسط دکتر «محمدرضا حسینی‌نیا» و دکتر «مهدی اکبرنژاد» از اعضای هیئت علمی دانشگاه ایلام و «زهرا محمودی‌خو» دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی این دانشگاه به چاپ رسید.

این کتاب در 5 فصل شامل کلیات، مبانی و مصادیق سب، سب شدگان، علل نهی از سب موجودات و آثار پیامدهای سب نگاشته شده است.

انتشارات یاور دانش این کتاب را در 190 صفحه به چاپ رسانده است.

نشست علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی

گروه فلسفه و کلام اسلامی برگزار می کند

نشست علمی

با موضوع: از اسفار اربعه عرفا تا اسفار اربعه ملاصدرا، ادعای تطابق یا تطابق ادعا

زمان: دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۷ ساعت ۱۰ صبح

مکان: آمفی تئاتر دانشکده الهیات (کشاورزی سابق)

دکتر رضا رضازاده و دکتر مجید ضیائی

انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی اعلام کرد:برگزاری کارگاه یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی/ 23 اردیبهشت؛ 14ساعت تا 18

انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه ایلام کارگاره یک روزه ویراستاری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می‌کند.

مدرس این دوره که روز یک‌شنبه 23 اردیبهشت از ساعت 14 تا 18 در سالن فرزانگان برگزار می‌شود، سرکار خانم پیکانی است.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این دوره به انجمن علمی فقه و حقوق مراجعه و یا با شماره 09130328352تماس بگیرند.

صفحه‌ها