اخبار

تجلیل از 3 عضو هیئت علمی دانشکده الهیات در مراسم تجلیل از پژوهشگران نمونه دانشگاه

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه با حضور دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، دکتر مهدی‌زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر رضازاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر بازگیر مدیر امور پژوهشی، روسای دانشکده ها و جمعی از اساتید در  سالن فرزانگان برگزار شد.

در این مراسم از دکتر «عبدالجبار زرگوشنسب» دانشیار و عضو هیئت علمی گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی به عنوان پژوهشگر برتر  دانشگاه تجلیل شد.

نشست توجیهی دانشجویان ورودی جدید گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی برگزار شد

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی با حضور مدیر محترم گروه و اعضای انجمن علمی فقه و مبانی حقوق اسلامی امروز 28 آبان ، ساعت 10 تا 12 در محل آمفی دانشکده برگزار شد.

در این جلسه آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های آموزشی، مباحث صنفی دانشجویی و امور فرهنگی، نظارت و ارزیابی دروس و بحث آینده گروه و برنامه‌های پیش رو و مطالب دیگری مطرح شد.

در پایان جلسه به سوالات دانشجویان در زمینه‌های آموزشی و دانشجویی پاسخ داده شد.

جلسه اعتبارسنجی دلایل حجاب در سالن اجتماعات دانشکده الهیات برگزار شد

در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر شمس الله سراج با بیان تاریخچه ی حجاب و بررسی اینکه آیا حجاب یک امر دینی یا فرادینی است بحث خود را شروع کرده و با طبقه بندی دلایل فقهی حجاب انتقاداتی را به این دلایل وارد نمودند.

در این جلسه که با حضور برخی اساتید دانشکده الهیات و همچنین دانشجویان دانشگاه ایلام برگزار شد، مطالب مفیدی در مورد اینکه مسئله‌ی حجاب در جامعه‌ی ما چه حدود و شرایطی دارد و آیا آنچه هم اکنون به عنوان حجاب مطرح می‌شود همان چیزی است که در اسلام در مورد آن سخن گفته شده یا خیر مطالب مفیدی بیان شد.

طرح دیالوگ سقراطی در دانشکده الهیات برگزار می‌شود+ برنامه

طرح پرسش و پاسخ در زمینه‌های قرآنی ، اعتقادی، فلسفی و فقهی با عنوان دیالوگ سقراطی همه روزه با حضور اساتید دانشکده برگزار می‌شود.

اطلاعیه‌ی دانشکده الهیات درباره‌ی آزمون جامع دکتری

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان دکتری رشته های فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی می رساند که آزمون جامع دکتری در آبان ماه 1397 در روزهای زیر برگزار خواهد شد:

رشته فلسفه و کلام اسلامی:  دوشنبه 21 آبان ساعت 8 صبح آزمون کتبی و روز دوشنبه 28 آبان ساعت 8 صبح آزمون شفاهی

رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی و علوم قرآن و حدیث : دوشنبه 28 آبان ساعت 8 صبح آزمون کتبی و روز چهارشنبه 30 آبان آزمون شفاهی

اطلاعیه‌ی دفاع از پایان‌نامه‌ی دکتری در رشته‌ی علوم قرآن و حدیث

روز شنبه 31 شهریور از پایان‌نامه‌ی دکتری در رشته‌ی علوم قرآن و حدیث دفاع می‌شود.

عنوان پایان‌نامه‌ی «فرحناز پرویزی» برای اخذ درجه‌ی علمی دکتری «غلو، غالیان و متهمین به غلو در تفاسیر روایی عیاشی و قمی است.

استاد راهنمای این پایان‌نامه دکتر «مهدی اکبرنژاد» است.

دفاع از این پایان‌نامه  ساعت 10 صبح در سالن آمفی تئاتر برگزار خواهد شد.

سرپرست جدید دانشکده الهیات معارفه شد

در مراسمی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر «شمس‌الله سراج» به عنوان سرپرست جدید دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام معارفه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در این مراسم دکتر «محمد علی‌اکبری»، رئیس دانشگاه ایلام، در این مراسم اظهار کرد: برای اینکه دانشگاه توسعه یابد، همه ما باید با همراهی و همدلی کار کنیم و تشریک مساعی داشته باشیم تا دانشگاه ایلام به جایگاه اصلی خود ارتقاء یابد.

قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکتری رشته فلسفه و کلام اسلامی

داوطلبان دکتری رشته فلسفه و کلام اسلامی که در روز 27 خرداد موفق به شرکت در مصاحبه دکتری نشدند، می‌توانند روز یکشنبه 10 تیر برای مصاحبه به دانشکده الهیات مراجعه نمایند.

منابع مصاحبه دکتری علوم قرآن و حدیث

به اطلاع داوطلبان عزیز مصاحبه دکتری رشته علوم قران و حدیث می‌رساند منابع مصاحبه به شرح زیر است:

«تلخیص التمهید» حضرت آیه الله معرفت

«درایه الحدیث» -  شانچه‌چی

« تفسیر مجمع البیان» متن خوانی

تفسیر «المیزان»  - جزء۲۹ و ۳۰.

منابع مصاحبه دکتری خرداد 1397 رشته فلسفه و کلام اسلامی

به استحضار داوطلبان عزیز می‌رساند منابع مصاحبه دکتری خرداد 1397 رشته فلسفه و کلام اسلامی به شرح ذیل است:

الهیات شفا

صفحه‌ها