slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6

اطلاعیه‌ی دانشکده الهیات درباره‌ی آزمون جامع دکتری

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان دکتری رشته های فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی می رساند که آزمون جامع دکتری در آبان ماه 1397 در روزهای زیر برگزار خواهد شد:

رشته فلسفه و کلام اسلامی:  دوشنبه 21 آبان ساعت 8 صبح آزمون کتبی و روز دوشنبه 28 آبان ساعت 8 صبح آزمون شفاهی

رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی و علوم قرآن و حدیث : دوشنبه 28 آبان ساعت 8 صبح آزمون کتبی و روز چهارشنبه 30 آبان آزمون شفاهی

اطلاعیه‌ی دفاع از پایان‌نامه‌ی دکتری در رشته‌ی علوم قرآن و حدیث

روز شنبه 31 شهریور از پایان‌نامه‌ی دکتری در رشته‌ی علوم قرآن و حدیث دفاع می‌شود.

عنوان پایان‌نامه‌ی «فرحناز پرویزی» برای اخذ درجه‌ی علمی دکتری «غلو، غالیان و متهمین به غلو در تفاسیر روایی عیاشی و قمی است.

استاد راهنمای این پایان‌نامه دکتر «مهدی اکبرنژاد» است.

دفاع از این پایان‌نامه  ساعت 10 صبح در سالن آمفی تئاتر برگزار خواهد شد.

سرپرست جدید دانشکده الهیات معارفه شد

در مراسمی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر «شمس‌الله سراج» به عنوان سرپرست جدید دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام معارفه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در این مراسم دکتر «محمد علی‌اکبری»، رئیس دانشگاه ایلام، در این مراسم اظهار کرد: برای اینکه دانشگاه توسعه یابد، همه ما باید با همراهی و همدلی کار کنیم و تشریک مساعی داشته باشیم تا دانشگاه ایلام به جایگاه اصلی خود ارتقاء یابد.

قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکتری رشته فلسفه و کلام اسلامی

داوطلبان دکتری رشته فلسفه و کلام اسلامی که در روز 27 خرداد موفق به شرکت در مصاحبه دکتری نشدند، می‌توانند روز یکشنبه 10 تیر برای مصاحبه به دانشکده الهیات مراجعه نمایند.

صفحه‌ها